неділю, 11 жовтня 2015 р.

Ніч у бібліотеці


У п'ятницю, 9 жовтня, місцева молодь відкривала для себе містичну ніч у бібліотеці. Захід був підготовлений у співпраці з молодіжною організацією "Актив.Бар".
Для невеличкої аудиторії була підготовлена насичена програма. На хвилю містики учасники налаштовувались завдяки таємничим історіям з життя відомого класика Миколи Гоголя. Далі перейшли до сучасних оповідок - майже кожен з присутніх розповідав "страшилки", які дійсно відбувались у його житті. Також спробували власні сили у створенні містичних оповідань за 15 хвилин. І насамкінець, переглянули фільм про паранормальні явища.
Поряд з цим дійство містило чимало приємних дрібниць. Наприклад, таємний буккросинг - учасники приносили книги, загорнені у цупкий папір, з коротеньким відгуком на обкладинці. Орієнтуючись на рецензії, обирали собі книгу, а потім дивувались сюрпризу. Багато сміху викликали також передбачення долі, які роздавались разом з печивом.

Реєструючись на захід, молоді люди очікували нових приємних знайомств. І це вони отримали сповна. Під кінець містичної ночі усі об'єднались у єдину дружню компанію, яка не проти зустрітись в бібліотеці ще не раз.

Немає коментарів:

Дописати коментар