вівторок, 10 червня 2014 р.

Участь у підсумковому семінарі по обміну досвідом


     4-5 червня 2014 року поблизу Києва відбувся підсумковий семінар по обміну досвідом роботи десяти регіональних піар-офісів сучасних бібліотек України – на базі готельного комплексу „Пуща Лісова” у с. Мощун Вишгородського району.
   Здобутки і напрацювання Регіонального піар-офісу у Вінницькій області представила команда піарників на чолі з керівником РR-офісу Володимиром Медведєвим та його учасниками, до складу якого входила наша бібліотека.
   За 3 місяці роботи проекту, а це лютий-березень-квітень, з’явилося понад 60 висвітлень про сучасні бібліотеки Вінниччини і їхні інноваційні послуги у медійному просторі – на телебаченні та радіо, в друкованих та онлайн-ЗМІ, залучено нових користувачів до бібліотек, налагоджено ділові партнерства з громадськими організаціями та владою, зріс імідж публічної бібліотеки серед жителів громади.
    В ході конструктивного діалогу команди піар-офісів Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Кіровоградської, Рівненської, Сумської областей ознайомлювалися з кращими досягненнями в роботі, шукали шляхи ефективного продовження співпраці зі ЗМІ в подальшому вже без підтримки програми „Бібліоміст
     Приємною миттю було вручення кожному учаснику сертифікату від програми „Бібліоміст” за участь у проекті, церемонія нагородження переможців за результатами висвітлення роботи сучасного бібліотечного піар-офісу в мас-медіа в лютому-квітні 2014 року .









Немає коментарів:

Дописати коментар