пʼятницю, 16 травня 2014 р.

Руками створена краса

     Скільки незбагненного, загадкового, мудрого знаходимо у квітах! З ними пов’язані численні вірування, ритуали наших предків. Про них складено багато легенд і переказів, народних та естрадних пісень. Ці маленькі дива природи оживають у перлинах поезії, в музиці та живописі. Вони є окрасою нашого життя, адже навіть невеликий букетик створює святкову атмосферу в кімнаті та піднімає настрій.
Але якими б красивими не були зрізані квіти, рано чи пізно вони зів'януть. А так хочеться насолоджуватися ними не декілька днів, а хоч би декілька місяців. Чи можливо це? Звичайно можливо, якщо ці квіти зроблені власними руками. Тому бібліотекарі книгозбірні запропонували членам гуртка «Дитячі посиденьки» зібратися на чергове заняття та навчитися виготовляти квіти із паперу, адже процес їх творення покращує настрій, передає власні почуття.
Окрім того, що квіти, які виготовлені власними руками, не в’януть, вони, як і живі, радують око своїми неповторними формами та різноманіттям кольорів. Ці квіти довго будуть радувати своєю чарівністю та неповторністю, прикрашаючи інтер’єр бібліотеки.





 

Немає коментарів:

Дописати коментар